Home Accommodaties

Accommodaties

by admin

Verblijven in een B&B, op een camping, een vakantiehuis of een hotel? Tijdens je vakantie in Schotland kan het allemaal. Schotlandinfo.nl werkt samen met Booking.com Je kunt tijdens je zoekproces filteren op verschillende wensen. Ook kun je kiezen voor “gratis annuleren”, zodat je flexibel kunt reizen. Ideaal!

Op stedentrip naar Edinburgh? Ik heb alvast een lijst voor je samengesteld met daarin de meest leuke hotels in Edinburgh centrum. Allemaal gelegen bij of aan de Royal Mile in het schitterende “old town”.

Ga je naar Glasgow? Zie dan het artikel 14x leuke hotels in het centrum van Glasgow met allerlei tips.

Op vakantie naar de Schotse Hooglanden en verblijven in een vakantiehuis? In het artikel 20x leuke vakantiehuizen in de Schotse Hooglanden zit vast iets voor je bij.

Liever verblijven op een vertrouwd vakantiepark? Zie dit artikel: Vakantiepark Landal Piperdam in Schotland [alles wat je wilt weten] met allerlei informatie en de mogelijkheid om direct te boeken.

Het prachtige Isle of Skye verkennen? Zie het artikel 28x leuke vakantiehuizen op Isle of Skye en kies ee geweldig verblijf uit.

Booking.com Booking.com