Home Autohuur & camperhuur

Autohuur & camperhuur

by admin

Een auto huren om door Schotland te roadtrippen of wil je een camper huren voor een camperrondreis door Schotland? Zie de mogelijkheden hieronder. Schotlandinfo.nl heeft een samenwerking met Sunny Cars en Worldwide Campers.

Zorgeloze autohuur

Voor het huren van een auto in Schotland tip ik Sunny Cars. Hier huur je altijd all-inclusive, dus automatisch inclusief verzekeringen, wat een zorgeloos gevoel geeft. Je hebt ook geen stress over het afsluiten van extra verzekeringen ja of nee, Sunny Cars benadrukt zelfs dat je je geen verzekeringen moet laten aanpraten bij het ophalen van de auto. Binnen een mum van tijd start je met een gerust hart aan je roadtrip door Schotland!

Welk type huurauto kies je?

Als je een roadtrip gaat maken met een huurauto dan is het belangrijk om van tevoren te bedenken wat je precies met de huurauto gaat doen en met hoeveel bagage en personen. Ga je met z’n tweetjes een paar dagen naar een kustplaats en alleen wat korte dagtrips maken, dan is een huurauto uit de categorie Small vaak prima!

Als je tijdens je roadtrip door Schotland veel door de bergen gaat rijden is het verstandig om te kiezen voor een huurauto met wat meer motorinhoud anders kom je de bergen misschien niet op! Kies dan uit de categorie Comfort (of hoger). Zo weet je zeker dat je huurauto genoeg power heeft om de bergen te trotseren.

Ben je van plan om lange afstanden af te leggen? Dan kan ik je adviseren om een huurauto met wat meer comfort te kiezen. Kies voor een lange roadtrip in Europa voor een Compact, maar ga je bijvoorbeeld lang rijden door Amerika, Canada of Zuid-Afrika kies dan een SUV.

Heb je veel bagage en ben je met meer dan twee personen? Kies dan voor een wat ruimere auto of splits je gezelschap op en kies voor twee huurauto’s. Zie de website van Sunny Cars voor het huren van een auto zonder zorgen, want je boekt all-inclusive, dus inclusief verzekeringen.

Meer weten? Lees het artikel: Auto huren in Schotland? Lees deze tips

Ongekende vrijheid tijdens een camperrondreis

Schotland met een camper ontdekken? Een camper biedt ongekende vrijheid. Je bepaalt zelf je route en stopt waar en wanneer je maar wilt. Met een camper heb je altijd de zekerheid dat je tijdens je camperrondreis je eigen slaapplek en keuken bij de hand hebt.

Een huurcamper is ook erg geschikt voor een gezinsvakantie. Worldwide Campers biedt campers met maar liefst 8 slaapplaatsen. Geniet samen met je gezin van het kamperen in de buitenlucht, maar met de comfort van een goed bed en eigen keuken.

Maak een gratis en vrijblijvende camperhuur offerte

Op de website van Worldwide Campers kun je eenvoudig en gratis een vrijblijvende camperhuur offerte samenstellen voor je campervakantie in Schotland. Verschillende aanbieders van camperhuur worden vergeleken. Je betaalt geen reserveringskosten en de offerte is geheel vrijblijvend. Alle beschikbare camperhuur opties worden overzichtelijk weergegeven en de voorwaarden van de camperverhuurders worden duidelijk getoond. Als Worldwide Campers je offerte ontvangen heeft, wordt direct gekeken naar de beschikbaarheid van de aangevraagde huurcamper en komen ze indien nodig met een passend advies.