Home Over Schotlandinfo.nl

Over Schotlandinfo.nl

by admin

Leuk dat je een kijkje neemt op dit reisblog over bonnie Schotland. Na meerdere reizen door dit prachtige land heb ik er een stukje van mijn reishart aan verloren.

Op Schotlandinfo.nl deel ik al mijn reistips, informatie en inspiratie over Schotland. Van tips over een stedentrip Edinburgh of Glasgow tot een roadtrip route door de Hooglanden en wat de leukste bezienswaardigheden in de verschillende regio’s zijn.

Schotlandinfo.nl is opgericht door door mij, Nathalie Paak, content creator onder de bedrijfsnaam totaalbeeld. Momenteel fulltime reisblogger, maar in het verleden zijn er ook reisartikelen gepubliceerd in titels als vtwonen, Margriet en Flair. Daarnaast heb ik voor een aantal boeken, zoals Kidsproof Weekendje wegKidsproof Dagje uit en Hallo! New York de samenstelling, tekst en fotografie verzorgd. Ook oprichter/eigenaar van online reismagazine Map of Joy en van Woef Welkom; een website over dagjes uit en reizen met hond.

Join the community: kom bij de Facebookgroep “Gek op Groot-BrittanniĆ« en Ierland” voor allerlei extra inspiratie en tips. Schotlandinfo.nl is ook actief op Instagram en Pinterest.