Home Pakketreizen

Pakketreizen

by admin
Schotland pakketreizen

Op vakantie naar Schotland met een pakketreis? Er zijn verschillende typen pakketreizen die je kunt boeken. Op deze pagina vind je enkele suggesties. Van een stedentrip met de boot of het vliegtuig tot een autovakantie. Ook kun je bijvoorbeeld een speciale wandelvakantie boeken. Alles wordt voor je geregeld tot hoever jij dat wilt. Zo start je zorgeloos aan je Schotland vakantie.

House of Britain

Of je nu een rondreis door Schotland wilt maken, geheel in het thema van de serie Outlander of de Harry Potter-films, een compleet verzorgde autovakantie of treinreis wilt beleven of een georganiseerde stedentrip wilt maken. Bij House of Britain kan het allemaal en kun je ook een reis naar Schotland op maat laten maken!
Neem hier een kijkje voor een Schotland reis op maat van House of Britain
Bekijk hier alle Schotland vakanties van House of Britain

OAD

Bij OAD kun je busreizen of rondreizen door Schotland boeken. Allemaal met verschillende thema’s! Zo is er een wandelrondreis te boeken, maar bijvoorbeeld ook een busreis door de Schotse Hooglanden of een Muziekreis The Royal Edinburgh Military Tattoo. Of je nu slechts 3 dagen wilt stedentrippen naar Edinburgh of ruim 2 weken wilt rondreizen door Schotland.
Neem hier een kijkje bij de verschillende Schotland reizen van OAD

De Jong Intra vakanties

Bij De Jong Intra vakanties kun je een 8-daagse excursiereis boeken. Vanuit het charmante dorp Pitlochry ontdek je het prachtige hart van Schotland. Geniet van typische Schotse dorpjes, het prachtige natuurschoon en de Edinburgh Military Tattoo. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Ook is het mogelijk om je camperreis door Schotland volledig bij De Jong Intra samen te laten stellen. Klik hier voor meer informatie en om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Voigt Travel

Voigt Travel heeft Schotland reizen samengesteld door de mooiste gebieden. Alle vakanties laten je gegarandeerd kennismaken met de hoogtepunten van het land. Of je nu met je eigen auto naar Schotland wilt reizen of een fly & drive wilt boeken; het kan bij Voigt Travel.
Zie hier de opties voor een georganiseerde reis door Schotland met eigen auto
Neem hier een kijkje voor meer informatie over een fly & drive reis

Schotland met Voigt Travel