Home Schotland reis op maat aanvragen

Schotland reis op maat aanvragen

by admin

Wil je op vakantie naar Schotland? Een mooie rondreis maken door dit prachtige land of een toffe stedentrip, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen met plannen en boeken? Ik kan een Schotland reis op maat voor je opstellen. Helemaal gratis! Hoe dit werkt? Lees verder.

Ik zoek het uit

Je kunt mij een email sturen met je wensen. Zet daar sowieso de dagen in waarop je van plan bent te gaan reizen en waar je naartoe wilt. Denk aan een vakantie op Isle of Skye of een stedentrip Edinburgh. Wil je met je eigen auto of liever vliegen en een auto huren?

Ik ga vervolgens voor jou op zoek naar te boeken hotels, b&b’s en/of vakantiehuizen. Ook geef ik handige reisinformatie over het reizen naar Schotland met eigen auto en de veerdienst DFDS of een vliegreis met huurauto.

Helemaal gratis

Zoals ik al zei is deze dienst gratis. Je boekt NIET bij mij een reis. Ik geef alleen advies in de vorm van linkjes die ik je per email toestuur. Als je op deze linkjes klikt kun je zelf kiezen of je een boeking maakt. Je bent tot niets verplicht.

Schotlandinfo.nl werkt samen met Booking.com, DFDS, Sunny Cars, Worldwide Campers en TIX.nl.

Booking.com biedt het grootste aanbod aan accommodaties, waardoor je altijd wel iets bijzonders vindt om te verblijven. Bovendien kun je hier accommodaties boeken die vaak gratis kunnen worden geannuleerd tot een aantal dagen vóór verblijf. Ideaal!    

Affiliate links

De links die ik je stuur per email betreffen affiliate links. Hier merk jij niets van. Het aanklikken hiervan kost jou niks extra, maar maakt het voor mij mogelijk om Schotlandinfo.nl te laten groeien en jou van reisinspiratie te kunnen blijven voorzien. Ik ontvang namelijk een kleine commissie als je via zo’n link een boeking maakt.

Neem contact op

Stuur een email naar: schotlandinfo.nl@gmail.com met het topic “reis op maat”. Ik help je graag op weg. Laten we samen de mooiste Schotse reisherinneringen maken.